ZKMBeheer

Klik op button voor de webpagina

Documentatie ZKMBeheer

ZKMBeheer is het computerprogramma waarmee je contact onderhoudt met de SCMPro-service. Het geeft je alle mogelijkheden om naar je eigen wensen een ZKM-bestand aan te maken, te laten scoren en te laten rapporteren in een door jou gewenst formaat.

ZKMBeheer werkt direct samen met de SCMPro-service. Dat betekent dat je gegevens op de SCMPro server worden opgeslagen, zodat je je gegevens altijd 'bij je hebt' waar je ook maar contact maakt met de SCMPro-service, van thuis, van kantoor of waar dan ook.

Documentatie

De documentatie van ZKMBeheer staat hier.

Beheren van je ZKM-bestanden

Omdat al je ZKM-bestanden die je met ZKMBeheer hebt aangemaakt worden opgeslagen op de SCMPro server, heb je altijd de beschikking over deze bestanden. In ZKMBeheer kun je zien welke bestanden je hebt en wat de status van elk bestand is.

Je kunt nieuwe ZKM-bestanden aanmaken, het juiste type lijst selecteren, eventueel gevoelens wijzigen, waardegebieden invoeren. Eventueel kun je ook de scores invoeren, maar de cliënt on-line laten scoren is gemakkelijker.

Als het ZKM-bestand klaar is om te scoren, kun je zelf de cliënt in ZKMBeheer een uitnodiging sturen. Je cliënt krijgt een e-mail met daarin de uitnodiging om zijn/haar waarderingssysteem on-line te gaan scoren. De cliënt hoeft alleen maar op een link in de e-mail te klikken om aan de slag te kunnen gaan. Hij/zij kan op elk moment stoppen met scoren en ook op elk moment weer verdergaan waar hij/zij gebleven is. De scores worden automatisch opgeslagen.

Je kunt in ZKMBeheer het ZKM-bestand van deze cliënt openen om te zien hoever hij/zij is met scoren.

Zodra de cliënt klaar is met scoren wordt er automatisch een rapport voor je gegenereerd. Hiervan krijg je ook weer automatisch per e-mail (en als je je daarvoor hebt opgegeven per SMS) bericht, zodat je het rapport kunt gaan ophalen. In de status van ZKMBeheer kun je zien dat er een rapport voor je klaar staat. Je klikt op de knop Rapport ophalen en je rapport wordt automatisch naar je toegestuurd, zodat je het op je eigen PC kunt opslaan, eventueel bewerken en afdrukken.

Als je helemaal klaar bent met het ZKM-bestand, kun je het bestand archiveren op de SCMPro server.

Rapport formaat wijzigen

In ZKMBeheer kun je je rapport formaat aanpassen: optionele onderdelen, bijvoorbeeld een controle­staat, toevoegen of weglaten en kleurstelling en lay-out aanpassen.Er is ook de mogelijkheid om het rapport helemaal naar je eigen wensen in te delen en op te maken, hieraan zijn eenmalig kosten aan verbonden.

Budget opvragen

Hiermee kun je zien hoeveel rapporten je nog kunt laten maken voordat je je budget weer moet aanvullen.
Het is mogelijk om je budget aan te vullen doormiddel van IDEAL betaling.

Beveiliging

Alle contacten tussen ZKMBeheer en de SCMPro-service verlopen via een beveiligde, versleutelde verbinding, zoals bij bijvoorbeeld on-line bankieren.